a day to remember

idag har jag blivit mokus:D 
min älskade kusin(syster) födde en liten påg idag. det visade sig att jag hade fel hah. jag har drömt att det skulle bli en flicka men icke. 
det blev en liten elia:) 
grattis så galet mycket! så himla glad för eran skull!
när jag kommer hem igen kan reda gå o prata lite smått. så då ska det läras rackartyg:D 

hejhopp

whoppidoop

alltså jag måste bara säga det här.

DET HÄR ÄR LIVET:D 

så sjukt gött känns allt nu. liksom möjligheten att få hålla på med musik 24-7! 
vädret är underbart och alla människor är hur schyssta som helst. 
lärarana är underbara och klasserna är hur kul som helst. 
och jag lär mig musik som aldrig förr! 

SÅ HIMLA ROLIGT HAR JAG:D 

och snart kommer min pippi också:)


tjohoj

crap! theres a hole in my tooth!?

HIMLA SKIT! i lördags märkte jag att har ett hål i min tand. visserligen bara en liten ynka svart plutt i tanden och om jag verkligen borstar tänderna varje dag morgon och kväll så kommer inget hända. men ändå. jag måste ju ändå laga det när jag kommer hem igen. men ah aja. det suger. mitt första hål:p

ja annars så är allt bra. igår så bytte jag min effektpedal mot en rörstärkare. så underbart skönt att äntligen ha en stärkare. spela genom hörlurar är så galet oinspirerande. så det var sjukt gött. behövde inte lägga ut några pengar alls. bara bytte rakt av:) jag har ju ändå haft min pedal i 4 år hah. najs.

idag har jag pluggat massa jazzteori vllket vatt skitkul. och jag fick 100procent på eartraning testet. asgött.

ehm ja. ikväll har vi haft häng hos bronzton. hur supertrevligt som helst. vi åt o bara satt o snackade o hängde o hade det trevligt. så himla roligt nu när man börjar lära känna folk o hänger osv. göttgött.

och idag i skolan stod en kille o demonstrerade "in ear" och frågade om jag hade några erfarenheter av det osv. vi snackade en stund. sen sa han, vill du ha ett par gjutna öronproppar? shit tänkte jag. dom är dyra. jag har inga pengar. äh inga problem säger han. vi ger bort dom gratis till studenter.

så nu har jag ett par riktigt bra gjutna öronpluggar. visserligen inte med filter men skitsamma hah. funkar bra för mig. palla lägga 3000tusen spänn på ett par pluggar med filter i!?

domma utan filter kostar visserligen typ 500 men ändå. sjukt najs=)

ah det var dagens update. lägger in en bild på mig också. såhär ser jag ut just nu. hejhoppgood news

ja tjolahopp alla där hemma

'nu är det såhär att chezan ska bo hos oss i 5 veckor. han o robban delar vardagsrummet och jag tar robbans rum. en riktigt bra och schysst kille.
så ja han betalar oss 125 dollar i veckan. så vi tjänar med andra ord väldigt mycket på att ha honom hos oss. och det gör oss verkligen ingenting. en rktigt bra o go kille som sagt. så det är goda nyheter!

och sen är det också så att robban har sett till att fyra grabbar från skolan därifbland chezan flyttar hit till vår byggnad och för det så ger managersofficeflickorna honom en check på 300 dollar. sjukt bra! så nu ska ja o joel ut på gatan o skrika om lediga lägenheter på ardmore haha:P

nä men ah, nu går det mesta våran väg och allt känns faktikst bra. hemlängtan är bättre och snart kommer min bästaste vän hit och då blir allt ännu mer mys o bra!

det enda som fattas nu är att dollarn ska sjunka. om den skulle göra det så kan vi faktiskt inte ha det bättre:)
eller jo haha. sol. det regnade idag^^

ha en bra helg alla där hemma!

puss och kram

workout

jag har blivit väldigt dålig på det här med blogg!
jag ska försöka skärpa mig, jag lovar.

först och främst vill jag tacka alla för era fina kommentarer! ni gör mig glada:)

ja allt flyter på som vanligt typ. skolan är rolig. vädret är bra. fast nu ska det bli 20 grader igen en vecka men det blir skönt med lite svalare igen. det är faktiskt ganska skönt när det är lite småmulet. det blir så fränt sken på nått sätt.

ah idag hade jag rsw som faktiskt gick riktigt bra! det glädjer mig. och nu har jag gjort min sketna reading som också går bra! så det glädjer mig också. men ändå är jag inte riktigt på hugget. tror det är en liten svacka nu. blir nog så kring vecka 3-4 kan jag tänka mig. aja.

nu ska vi till gymmet och det är jag inte jättepepp på. men det kommer vara skönt när man är hemma igen!

och nu om bra några dagar så kommer jag bli kusinpappa, eller mokus som jag också kallar det. (mors kusin)
min kära kusin evamarie med man christer som blir föräldrar. grattis till er om några dagar!!!

nä nu ska vi gå. skriver mer snartsnart.
och snart kommer också bilderuppdatering på bdb också. snartsnart hah

tjohoj

update

tjenamors

nu sitter jag i bibblan och väntar på att johnny hiland ska ha en clinic/consert i p100 (stora konsertsalen) 
det ska bli roligt! det va längesen det var konsert nu. 

dagen är förövrigt bra och jag mår bra. har mått bättre o bättre för varje dag som går nu och det glädjer mig. och jag längtar till pippi kommer till mig o vi ska ha det bra. snart bara 7 veckor:p tiden går så äckligt fort! 
och idag fick jag ett mail av almut. som gjorde mig väldigt glad också! FÖR VET DU VAD ALMA!?!?!?! det går att lösa ändå:D:D hoppas du läser mitt mail snart! 

sen har jag en till sak att berätta. och detta gör jag inte för att skryta över huvudtaget utan för jag vet att mina släktingar vill höra roliga nyheter och särkilt patrik vill att jag ska göra honom stolt så ah. 
igår iallafall. jag hade haft rsw (spela på scen med band inför klassen) och jag var som vanligt inte nöjd. vilket jag i 99% av fallen aldrig är. 
när klassen var slut så gick jag fram till bill la fleur (min lärare) och frågade om han hade några minuter. ah visst sa han.
för att göra en lång fråga kort så frågar jag honom om han verkligen tycker att jag är tillräckligt bra för att lägga ut så mycket pengar och om jag är tillräckligt bra för att kunna bli något inom musik?

om jag inte berättat det innan så är verkligen verkligen bill en pratglad människa och om han ska förklara en sak så lägger han fram tio punkter för att sedan komma fram till en slutsats och ingen kan överbevisa ungefär haha, han är underbar. man ah iallafall. så ja han började med att plocka fram listan på alla elever i klassen. dryga 30 st och vi gick igenom alla, gav några kommentarer på alla och sen frågar han mig vem jag tycker är bäst. jag svarar claudio. (en italienare som verkligen är bra)
han jo visst han är bra, men han kan bara spela rock. sen då? och jag fortsätter osvosv. 
sen säger han. vet du vad? om jag skulle hyra någon att spela ett gig med mig ifrån denna klassen så skulle jag hyra dig! 
du är överlag bäst i hela klassen. okej claudio är kanske snäppet bättre på rock men inte på tekniken och rhytmen tonsäkerheten. där slår du honom iallafall. så du är överlag bäst i hela klassen. 

OJ tänkte jag. fick inte fram så mycket ord. 

sen fortsätter han. och du VILL verkligen lära dig. alltså om det för en gångs skull är något du inte kan så kollar du på grannen eller frågar tills du fått tag i papperna och lärt dig det. det finns dom elever som sitter o tittar in i väggen. du är inte sån! 
och idag när du spelade solo. så fort du var klar så började du klaga. men det som pågår i ditt huvud är inte verkligheten. du kommer aldrig vara nöjd. bara o vänja dig.
jag har undervisat mer än 10000 gitarrister. jag VET vilka som kan spela och inte. och jag vet vad som är ett bra solo och inte. och om jag säger att ditt solo är bra så ÄR det bra. thats it.
 
jag sitter där o ah. vad gör man? jag blev ganska chockad om man säger så hah. ah jag har fortfarande svårt att tro på allt han sa men ah jag ville berätta det iallafall. jag blev väldigt glad iallafall:) 

i 1,5 timme predikade han för mig. så det blev en liten pratstund. så ja han fick mig på bättre tankar om mig själv osv och om allt så det fick mig att må bra:) 
aja blev nog lite luddigt men ah enjoy mina kära relatives. om ni tycker det är roligt. jag blev glad iallafall. 

nu ska jag nog ner o ställa mig i kö så jag får en bra plats. 

take care:)
pusspusspuss

earthquake and a stomach disorder

ja en hel del har hänt.

först och främst har skolan börjat. det ä skoj. nu är vi på level 1B vilket betyder lite svårare än innan med andra ord. så ja det är roligt.

jag pratade telefon med min bästaste pippi i onsdags och du gjorde mig glad! det var då pappa åkt så tack för du fick mig på bättre humör. och vi ska nog åka på en utflykt:) det blir sjukt spännande! :)

i torsdags var det jordbävning!?!? men vi missade den hah. ingen utav oss här hemma märkte den, den var typ klockan 5 på morgonen så vi sov o vaknade inte hah. på vissa ställen var det som max bara en 3:a men ändå. aja hah.tabbe o missa den!

ehm idag var det 30 grader. så pappa du skulle stannat en vecka till som sagt^^

och ja sist men inte minst så ligger jag här med magsjuka. yippie. fick det igårkväll. var väl något jag åt kanske. vet inte.
men ah jag mår fortfarande peck men mycket bättre och jag har sovmorgon imon så jag pallar nog gå till skolan ändå. bara 2 timmar imon.

aja det var mina roliga nyheter för denna gång. säkert något jag glömt. isåfall kommer det nästa gång!

take care allahopa

TACK!

igår åkte min älskade pappa hem.
trodde aldrig att det skulle bli så jobbigt som det blev. igår och idag har nog varit jobbigast hittls under min tid här. så jag väntar på bättre tider nu helt enkelt.

men i vilket fall som helst har mitt lov och tiden med dig varit så underbart bra! och jag har insett (eller det visste jag ju innan också men det blir verkligen annorlunda på något sätt, ah iallafall) hur extremt bra du är och hur sjukt mycket jag älskar dig och hur tacksam jag är för att du finns!

TACK FÖR ALLT PAPPA!

och till mamma och jonna. TACK så sjukt mycket för att ni lät honom komma hit! jag älskar er så otroligt mycket!

(jag skriver mer snart. och lite mer bilder osv. snart hah)

sista natten med gänget!

Tjenixen

Nu är min tid ute för denna gång
Johan och jag har precis varit ute och ätiet en avskeds midda.
Tidigt i morgon bitti åker jag tll LAX Flygplatsen 09,30 går planet 7/1 är framme i Göteborg 12,30 8/1
det blir när jag räknar 27 timmar vet i sjutton hur dom kör kanske åt fel håll.

Dom senaste dagarna har flytit på som vanligt
I söndags tog johan och jag bussen till havet igen det var kul
Måndags började skolan igen men jag ville ta vara på det fina vädret så tog enlång promenad
närmare 4 timmar tog det jag fick se mycket oxå
hittade en motorcykel affär så jag talade om att dom skulle skicka hem cykeln mottageren betalar.
Krister Svensson snett över gatan alltså en Viktory kommer om par veckor

Det är lite tråkigt att lämna Johan men vad gör man

Till Patrik och Mike så lyckades det inte att lägga upp filmen jag önskade
men det blev iallafall några filmer. länkat nedan
Brandbilarna här är som långtradere har sett ett flertal utryckningar
dom är appsolut inte rediga för fem öre
minst 280 blås mitt i gatan med sirener och blåljus inte nog med det för dom tror att bilen inte syns eller hörs
så börjar dom att tuta oxå värsta sirenen fick en klockren video på det.
rödljusen skiter dom i konstigt att det inte smäller.
Gubben som sitter länst bak och styr på den långa stegbilen vinkar bara lite och flinar.

Johan fick sitt betyg i Måndags det är så man baxnar kolla nedan
MAN BLIR STOLT SOM FAR och på ett annat språk åkså A+ är det bästa man kan få.

Jag hälsar en god forsättning på det nya året till alla och tackar för alla vänliga kommenterer.

Farsan...


Filmer:
Utrycking:    http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=68549346832
Närbild på brandbilarna:    http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=68551171832Happy New Year

Hej igen
Det är pappan igen Johan orkar inte skriva längre så jag är tvungen säger han.

 Måndags kväll eller natt närmare bestämt satt vi här och spelade skitgubbe turnering och hadde allmänt trevligt,
Kl ca 02,00 drog värsta sirenen igång och vi fattade ingenting först ???
AHHA brandlarmet måste det vara !! Så roligt tyckte jag och tog kameran och passet och drog ner till ingången.
Killarna tog sina gittarer och datorer med sig men ack så tråkigt fasklarm det hadde varit 2 killar vid polen
som busade lite och la benen på ryggensa vakterna. Trodde jag skulle få lite häftiga bilder...
Kl ca 03,00 gick larmet igen men då sket vi idet.

Tisdags tog vi bussen till Down Town den fina delen av Los Angeles med lte höghus och så det va skithäftigt
det är roligt att åka buss för då får man se lite av LA och billigt är det 1,25 och man åker hur länge man vill.
Vi hittede ett lyxit hus med resturang högst upp som roterde runt vi hoppde in i hissen som tog oss 35 våningar upp
men det va killigt i magen den gick utanför huset med stora glasfönster häftigt.
Det va inget billigt ställe jag beställde en öl och satt och sög på dom andra fick titta på.
10 dollar för en liten sketen öl men det var det värt för att sitta där en timme och titta på solnedgången
över LA så romantiskt vi hadde det småpojkarna och jag.
Sen strögade vi runt lite tills det blev tråkigt
Det blev tunnelbanan hem det gick lite fortare. Pojkarna tycke det va roligt att ut och åka lite det har dom aldrig
gjort innan för dom visste inte hör man gör?!?!?!?! lathet tror jag.

Väl hemma slappade vi lite och sen blev det skit gubbe långt in på natten igen det är kul.

Onsdag Nyårsafton
Vi va väldigt trötta och degiga när vi gick till gymmet för att träna på förmiddagen Jag mådde pyton
hadde sovit väldigt dåligt men efter att jag sprungit en halvtimme så kändes det bättre
Robban gick hem tidigare hadde ont i magen
Johan och jag tränade färdigt men Joel hadde en halvtimme kvar så vi gick själva hemmåt
På hemvägen gick vi till ett utefik och drack kaffe i solskenet fruktansvärt skönt isolen bara 22 grader
Där satt vi länge och småpratede sonen o jag
Väl hemma igen va grabbarna på hugget igen så vi gick till RALPS för att handla mat för kvällen
som jag lagade till och bjöd dom på.
När klockan blev 24,00 så drog vi ner till stora gatan Hollywood blv och där vad det livat
fruktansvärt mycket folk och bilar mest poliser och limmosiner långa som lastbilar värdens ös
Det va fest på varje kvadrat meter
När vi stod där och tittar kommer det 1 polisbil och tutar och tjuter och 2 3 4 5 upp till 20 polisbilar på rad som blockerar
hela gatan
Jag filmade lite det va roligt dom sa att det va en big fight inne på ett av ställena
Jag fick en fin bild med grabbarna och en av poliserna.
Det som känndes lite konstigt va att det fanns inget fyrverkeri inte det minsta man är ju van med det.
Men det beror väl på torkan kanske det är förbjudet förmodligen.
Det va den mest minnesvärda jul och nyår i mitt liv.

Idag är vi slöa och gör inte mycket måste jobba på mina böcker läsa dom alltså.
Tyvärr så börjar det roliga att ta slut den 7 åker jag hem igen " kanske stannar"
Det skönaste med denna lilla tripp är att man inte är kontaktbar med telefoner och datorer och så
Jag är fri jag kan flyga

RSS 2.0