soon

jag har lite smått panik. jag är beroende av min gitarr. och idag lämnade jag bort henne till mr paul roberts som ska byta bandstavar. så jag kommer va utan henne i några dagar:/ och det hade ju inte gjort något om jag kunnat spela på telen. men det kan jagi nte. för jag har tappat en guitar ferrule. (vet inte vad det heter på svenska) så jag ska skaffa en ny imon. så ikväll har inte jag kunnat öva något så jag har dåligt samvete men äsch. får bli mer i helgen istället. det är ju långhelg:) thanksgiving helg.

jo en rolig grej. jag spelar schroeder lpw. vilket är jazz. och varje quarter har jag börjat spela med ett nytt band och varit tvungen att börja om från början. vilket är sådär. nu behöver jag inte ens titta på låtarna innan typ så jag utvecklas knappt något längre på den klassen. osen spelar jag men en nybörjar keyboardist typ. som har världens sämsta timing. tyvärr. så han hamnar före eller efter hela tiden vilket är sjukt frustrerande.
så aja. det började med att klara. en svensk pianist, berättar att schroeder hade pratat med henne. och sagt att han vill sätta ihop en toppkvartett typ. oså frågade han om hon kände mig:s haha. det va sjukt kul o höra men liksom shit. alltså dom andra musiker han nämnt har redan spelar igenom allting. jag har spelar igenom knappt en fjärdefel liksom. och sen i torsdags så frågade han mig om jag skulle va intresserad av det. för han vill att jag ska spela med musiker som ligger på min nivå osv. så jag blev jätteglad. men lite fundersam och lite sådrä rädd hah. isåfall har jag ju sjukt mycket att leva upp till! och förstår inte riktigt vad han ser i mig när det är typ 100 gitarrister varje kvartal som spelar. men visst. det gjorde mig verkligen glad:) så nu är jag megapepp på att öva! MEN JAG HAR INGEN GURA HAHA. så nu har jag panik. men imon har jag min kära tele att spela på igen:)

här kommer en bra låt.


Kommentarer
Postat av: V

Asbra låt, Johan Kull! :)

2009-11-24 @ 10:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0