I'm dying to live until I'm ready to die

så stört bra låt med så sjukt bra text! dedu bellt!

You know I've heard it said there's beauty in distortion.
By some people who've withdrawn to find their heads
Now they say that there is humor in misfortune
You know I wonder if they'll laugh when I am dead

Why am I fighting to live if I 'm just living to fight?
Why am I trying to see when there ain't nothing in sight?
Why am I trying to give when no one gives me a try?
Why am I dying to live if I'm just living to die?

Hey, you know some people say that values are subjective,
But they're just speaking words that someone else has said.
And so they live and fight and kill with no objective.
Sometimes it's hard to tell the living from the dead.

Why am I fighting to live if I 'm just living to fight?
Why am I trying to see when there ain't nothing in sight?
Why am I trying to give when no one gives me a try?
Why am I dying to live if I'm just living to die?

Yeah, you know I used to weave my words into confusion.
And so I hope you'll understand me when I 'm through
You know I used to live my life as an illusion,
But reality will make my dreams come true.

So I'll keep fighting to live till there's no reason to fight
And I'll keep trying to see until the end is in sight
You know I'm trying to give so c'mon give me a try
You know I'm dying to live until I'm ready …
'til I'm ready …..
'til I'm ready …..
'til I'm ready to die

youre my lobster

tja
som ni ser har jag ny header o bakgrund. gött me lite ny luck! tack så härligt benita:)!

igår va de sixflags! så sjukt skoj! helt sjukt! 15 bergodalbanor typ oså massa annat smått skit. oså hade dom colorado och flumride! precis som liseberg. skillnaden var dock att här hade man inget val om man ville bli blöt eller inte:p här blev man totalt dygnsur på båda! sjukt kul dock! och det var faktiskt skönt. med tanke på att det var cirkus 35/40 grader precis som vanligt hah.
nä vi hade så galet kul! jag slänger upp bilder senare. orkar inte nu. dennis tog alla bilder. blev också solfränt i pallet. kasst.

tränade igår också. galet va bra det känns! jag ska lätt fortsätta! asgött! och det här är heller inget som är dåligt för min handled. snarare tvärtom. nu ska göra något annat. måste fördriva tid i några timmar:) ja o bobbisch kanske ska ut o röja lite. fint.

<3


new header coming up

det blir sixflags NU istället. det är nämnligen inte högsäsong nu så det är stäng på vardagarna. så nu drar vi oss strax. det ska bli sjukt kul!

och bästa benita fixar min header och övriga blogg! hon är bäst:D
läs henne blogg! syskonbloggen.blogg.se

en vecka kvar till skolan. känns både superkul och lite sådär, nä, ja vill va ledig lite till hah. man blir alltid så slööö av lov.

aja nu ska vi dra!
och än engång! tack benita!

voucher to heaven

tjo!
jag är fett pepp!
nu har jag börjat tränat på riktigt igen:D och jag kör bara en övning. jag boxar med hantlar. i luften liksom. har börjat lite lätt med 5 kilo per näve. ska köra en halvtimme varannan dag. å shit va jobbigt de va. nu kan jag knappt röra mina armar:p men galet va skönt det va! och sjukt kul!

och på tisdag ska vi till sixflags! det ska bli sjukt skoj! och jag övade lite idag ändå. men jag har kommit på att jag nog borde ta en veckas paus. det behövs nog.

nu ska ja kolla lite friends osen sova.
imon blir det en sjukt bra dag!

<3!

slow

internet la ner igårnatt. och när jag vaknade idag var det fortfarande nere. galet va lack jag blev då! så ja pös till skolan. så det va ju faktiskt ändå lugnt:)
men ah det visade sig att time warner låg nere i hela LA. nu är det tilbaka iallafall.

jag är hemma. och mår inte alls så bra. tror jag fått feber idag med. ja har ont i öronen. det är dumt. jag vill inte ha öroninflammation! men ah tur att jag har lov!
och jag är inte alls på humör för o öva. jag borde. men jag orkar inte. särkilt inte idag. men jag ska sen! lite iallafall.
oj nu känner jag mig dum.

nu ska ja kolla lite på friends. sen spela lite spel jag tankat. usch jag orkar ingenting idag.

jag ska krya på mig.

<3!
happy

alltså det blir inte så mycket övande som jag vill:s
jag hänger med polare hela tiden istället. visserligen kanske det är bra. men det känns verkligen inte bra. det är ju vadl lärarna vill att jag ska göra så det gör väl kanske inte så mycket ändå. kanske bra o vila lite innan lvl III. men ah jag övar iallafall varannan dag. heh. aja skitsamma.

efter moln och regn kommer alltid solsken :)!

det här är en bild jag tycker om. sanna tror jag är fotograf.
och här kommer en bra låt. bra text!puss<3

"refuel it up please"

jag vill inte sova.
men min kropp vill.
ögonen strejkar.
jag är hungrig.


disconnected

kom hem för en timme sen! det bidde visst in flames ändå:D
så stört äckligt bra! värsta feta kvällen! härligt!

och att in flames ska lägga ner är bara bullshit! precis efter denna turne ska dom hem o börja på deras nya skiva. in flames kommer aldrig dö:D!

väldigt bra kväll iallafall!
nöjd som sjutton!

nu blire bingen.
nattinatt

new york state of mind

och det här är så löjligt äckligt bra!!!
den här snubben kan inte ett skit om teori! vilket är lite knäckande:p
jag slänger ut en halv miljon i onödan typ, man kan spela som en gud utan o kunna en skit. behöva bara använda sitt öra:)
kolla förövrligt bildkvaliten och ljudet 1978! det är också imponerande!joy spring

igår vaknade jag o hade sjukt tråkigt! så jag drog till alfred. vi hängde där. spelade tvspel, kollade på film. lagade mat o hängde o hade trevligt:)

när jag kom hem så ser jag att byggnaden är totalt svart! den börjar bli förgammal nu antar jag. detta var andra strömavbrottet inom 2 månader.
byggnade slocknade en halvtimme efter att jag gick så den hade varit svart i 6 timmar när jag kom hem. jag mötte bobbisch i dörren så vi drog ut igen. vad ska man göra i en mörk lägenhet?
förra gången tog det 8 timmar för dom att fixa felet så vi konstaterade att det bara va 2 timmar kvar. och mycket riktigt. när vi kom tillbaka bjöd våran landlord på pizza och precis när vi tog emot den så tändes allt igen.

idag hade jag den bästa morgon man bara kan ha! och för att inte tala om rostade skinkmackor med ägggula på och ägg till! mums!
idag har jag fått nästan all övande gjort. lite kvar. men nu ska ja slöa lite tänkte jag. och förstsätta ta mina bilder haha:p 250 av 450 tagna hah. det är så fruktansvärt tråkigt! men jag harj u ialalfall något o göra heh.

komma hem i jul kommer bli bäst! så sjukt bäst!

<3

bring it on!

jodu per. el paso gränsar till mexico. ett stort fett svart stängsel skiljer länderna emellan. och där bor dom bokstavligt talat i skjul. dom bor på varanda i små skjul ihoplappade av metallskivor från tak elle träskivor. vilket är hemskt. det här har jag tidigare sett på tv och visste att texas gränsade till mexico och just därför hade jag dessa fördomar om texas.
sen hade ju även texas slum områden som alla andra städer där dom bor i conteinrar och ihopsnickade skjul. men just att el paso överlag va så pass väldigt rent snyggt och prydligt gjorde mig förvånad. så nej jag har inte varit här förlänge för att blivit smittad av deras dumhet!

till mats: jag har letat efter realbooken på nätet. jag har visserligen hittat ugåvan I II och III. men jag har ugåva VI vilket är vad jag förstått den första lagliga utgåvan och är en sammansättning av alla fåregående utgåvor. jag tror han plockat ihop alla dom vanliga mest kända standards och satt ihop dom, licenserat alla o gett ut den första lagliga realbook.
så nej version VI har jag tyvärr inte hittat på nätet. så jag tänkte ändå att äsch, jag kan ju ändå använda min o ta bilder på allt så har ja ju ändå gjort mig en egen pdf real book:) så slipper jag ju va olaglig o tanka den.

jag tar min examen 19 mars. ( dom kallar det det, visst låter det proffsigt?;) )
förhoppningsvis lämnar jag landet runt den 1 april. jag vill hem så tidigt som möjligt pga spelproven till framtida utbildningar jag ska in på. vilket jag verkligen ser fram emot:)

höjdpunkten på dagen igår va nog dennys tror jag. vi gick dit o åt allihop! trevligt och galet gott!
idag blir det mycket plugg har jag bestämt!

idag börjar förövrigt lovet. om 2 veckor börjar plugget igen. level III! jag är redo!

bring it on!

im yours to keep

sorry. jag ska försöka bättra mig.

i tisdags va ja klar med alla mina tentor. allt gick skitbra och jag kommer få min A i alla min klasser. om någon lärare bitchar:s

onsdagskväll hängde jag med alfred o kat till el paso, texas. för att hämta fredos flickvän. 26timmars bilresa fram o tillbaka:)
det va sjukt kul. skönt o komma bort från hollywood. fick se 2 solnedgångar och 1 soluppgång.
jag blev helt chockad när jag vi kom fram. jag trodde nämnligen att folket i texas levde i skjul. vilket dom inte gjorde haha. väldigt rent o prydligt och alla hus va väldigt fina och det mesta nybyggt o väldigt snyggt. påminnde mig om sverige:)
det va en väldigt rolig och välbehövligt trip!

igår annordnade alfred en grillfest vilket va mer en trevligt. mycket fin mat och härligt häng! tjabbade skit o spelade tvspel. ingen fylla, vilket även det va väldigt skönt. så skönt att umgås med folk utan att dom är påverkade av den där skiten. blev väldigt anslappnat o skönt.

jag har fått en säng. jowee också. några snubbar från plugget flyttade hem så vi fick dom.

om en timme ska vi iväg o käka på dennys! det blir trevligt o gott.

på tisdag ska vi förhoppnigsvis se in flames! hoppas på det!

jag har också startat ett takortpåallajazzstandardsirealbooken projekt. jag tänker ha dom i datorn. bara det att det är 500 sidor. vilket gör att det tar 300 hundra år. först måste ja ta kort på skiten. sen slänga in dom i datorn. o sen redigera. och sen byta namn på alla till låtnamn och sidnummer. haha. jobbigt men jag har iallafall något o göra:p

nu ska ja lära mig alla patterns i melodic minor.

buss

couldnt stand to look

jahopp då vare måndag. testveckamåndagen. 
eller nej. igår var de konsert. sjukt bra som vanligt! P.D.P äger! 
för en timme sen lite drygt hade jag min rsw (spelar med band). gick skitbra! bruce va nöjd! gött
om en halvtimme har min reading final. som förhoppningsvis också kommer gå bra. 
sen är ja sjukt trött och ska då gå hem o sova lite tror ja. eller vila iallafall. slöa.
puss

theres nothing in the world you can do to change my mind

då va vecka 10 avklarad. med andra ord 4 utav 6 kvartal avklarade. visserligen har jag mina tentor kvar. dom har jag på måndag och tisdag nästa vecka. går nog bra hoppas jag:)

annars veti sjutton vad som händer. ingenting. allt bara rullar på. lite slött sådär. men det är rätt skönt det också.

jag är sugen på level 3 nu! ska bara ha daniel gilbert och dale turner i stort hela level 3. kommer bli hur bra som helst!
jag är pepp:)
men jag har massor att öva på nu på lovet så bäst jag sätter igång:p

idol tycker jag verkligen om! det ger mig en hemma känsla. kul o få höra vissta top notchare!

nä nu ska ja slöa lite till.

<3

one year anniversary

jahopp för några timmar sen anlände ja o grabbsen på LAX för exakt ett år sen o visste inte ett skit. och nu har vi varit här ett år. helt sjukt!
knäppt.

idag har jag haft en bra dag! :):):)
och övat ihjäl mig. samma sketna låt i 4 timmar. och jag sätter den fortfarande inte:p fast nu börjar det ta sig. det är skoj. det är schroeder alltså. rep imon o uppspel på torsdag. det blir fint.

förra helgen drog vi till griffith park.
det är typ ett ställe där stjärnnissar koller på stjärnor i teleskop o grejer.

mäktig syn!downtown väldigt långt bort.nu ska ja kolla lite på gudfadern osen slagg!

slow walker

jahopp det här är lite utav vad jag sysslat med idag. slödag. rätt soft.
imon äre laborday så de e ledigt. skönt
nu ska ja kolla på gudfadern.

<3walking my same old shoes

nu ska ja sova. det är sent. crap
godnatt

weird

i torsdag hade ja tänkt dra till dmv för det va stängt igår. men nä det hann jag inte.
för daniel gilbert (mr. GIT) hade spelning, vilket var det bästa på sjukt länge! galet fruktasnvärt bra!
sen spelade hade bronston speling i beverly hills. med denne 13 åring från ryssland. (bror till min o bronstons schroeder bassist) så dom hade gig o spelade skiten av vem ni än kan drömma om. så det va himla trevligt! sen slutade kvällen på restaurant. galet trevligt!

igår, haha va hände igår? nu fick ja hjärnsläpp. ja övade, ja o joel gick o köpte en cympal till han. just de ja! osen mer plugg. bra dag.

idag har de vatt plugg o sen ska ja träna o duscha. ikväll är de massa spelingar på house of blues så vi ska dit o härja! det blir kul. fast egentligen har ja inte tid hah men aja. får väl hitta på något nån gång.

gött med långhelg också dessutom. skönt väder nu också.

och på måndag firar vi ett år här! helt sjukt.
jag kan inte fatta det. över huvudtaget. allt är bara konstigt. sjukt konstigt. äsch

<3

the final project

i söndags drog vi på bio. kollade final destination i 3d. riktig ball film! o fränt o se otecknat i 3d. det va känsla faktiskt. 
sen drog vi till downtown o härjade uppe i den snurrade restaurangen va nu den heter. sen blev de dennys innan sängdags:) riktigt bra helg!
(ac:n va sönder inne i salongen så vi fick grattis biljetter. så på fredag blir det antaglien bio igen, gött)
typ alla dagar den här veckan har varit bra! mycket plugg. skoj! 
lektionerna är rätt softa med nu. när det närmar sig finals o lov. man softar bara heh:p
på fredag ska ja till dmv och göra min uppskriving antagligen. går nog fint får vi hoppas. fast ja tror inte jag kommer klara det hah. jag ska försöka göra det utan att öva nämnligen. har inte tid med det. och det är ju gratis så varför inte.
till helgen kanske det blir house of blues. dom andra ska till san fransisco. vet inte om dom tänkte ha med mig. men ah. skitsamma. helgen blir bra hur den än blir. 
jag har tänkt skriva massor men nu kommer jag inte ihåg ett smack.
aja. nu ska ja öva. 
puss
<3

RSS 2.0