bliblablo

tja
just nu är jag på grillfest. och åt just den bästa kycklingfilen jag någonsin ätit tror jag hah. så sjukt himla god! cameron är bästa kocken! vi har det trevligt! nu slöar vi i hans sjukt snygga lägenhet och ska käka vitlöksgröd:)
förövrigt är allt skitbra! mina finals kan jag till 95 procent kanske. mitt mål är att kunna allt till 100 på måndag så jag har en extra vecka att finslipa. det jag är orolig för är jazzprovet. palla plugga liksom^^haha. jag får nog bara c i det haha. det är jazzhistoria liksom. varför ska man kunna det:p aja. äsch. det går nog bra.
på söndagkväll får vi pengar. så himla gött! och jag får 2000 spänn extra från csn. alltså för mycket utbetalt för merkostnadslånet. så jag har råd med min sista tatuering:D eller så ska köpa ett fakekörkort. har inte bestämt mig än. vad säger du far?;) låter du mig köra med en fakekörkort:p haha
aja. den här helgen har börjat skitbra och kommer bli bäst:) och nu är det snart bara en och en halv vecka kvar:') snart bara en vecka kvar! och snart är jag hemma!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0