stainless steel on the way

jahopp oså va allt som vanligt igen! riktigt skönt faktiskt. men ah ja va ju i vegas i helgen. skjuuukt kul o så underbart skönt att kommai väg från hollywood och bara ta det lugnt, softa o härja:D

jag orkar inte dra allt men ah, vi har haft det sjukt trevligt o askul!

typ 40-45 grader i skuggan. jag dog nästan. 
robban hittade 130 dollar på backen det svinet, galet va lack ja va:p
sjukt klassigt och galet snyggt! men ah, annars var det faktiskt inte så märkvärdigt.
HELT SJUKT UNDERBARA lanskap. åka igenom öknen typ. bara massa berg o daler. helt sjukt underbart snyggt. går aldrig få så bra på kort med lanskap men ja ska se om ja fick te nått bra.

men ah, ja slänger upp lite bilder när jag orkar. jag borde verkligen tagit mer innuti alla hotell o grejer. men glömde kameran hemma första natten. 
men ah, nu är jag hemma igen. riktigt sugen på att öva blev jag i söndags.. och det glädjer mig! sjukt kul o öva är det nu fakitkst. det är kul.

en dum grej är att jag nu slutat med tabletterna efter en månad. och handleden gör ont ungefär som innan. får väl bara ge skiten tid antar jag. 

EN SJUKT BRA SAK är att jag äntligen beställt min nya hals. anledningen till det (för er som är intresserade) är att min tele är en reissue 62. vilket betyder sjukt små bandstavar. och gjorda av nickel. pga att jag kliar på guran så mycket så slits dom så sjukt fort och nu är jag i akut behov av en set up igen. sen är det också som så att strängarna gör gropar i stavarna och dom spunna strängarna repar. vilket ger den äckligaste känsla man kan tänka sig. 

på min parker har jag bandstavar av rostfritt stål. vilket är det hårdaste material hittls man använder till bandstavar. 
om man har stålstavar så räcker dom en hel livstid utan att knappt få ett märke på sig. till skillnad från att det är strängarna som sliter ut nickelstavarna så är det nu stålstavarna som sliter ut strängarna. vilket gör känslan och så sjukt underbar. det glider så sjukt skönt. och man behöver aldrig oroa sig för att slipa stavarna igen. 

och ja, nu har jag beställt mig en ny hals ifrån carvin, tyvärr kommer jag inte få ett telehuvud utan ett utav carvins standard, visserligen gör det inget för det kommer inte stå något namn på ändå men aja. 
med tanke på att stålbandstavarna är så extremt hårda så ger dom en väldigt ljus och skarp ton. vilket jag helst inte föredrar. så jag beställde halsen med det träslag jag vet ger det mjuka och rundaste tonen av dom alla. så halsen kommer göras i mahogny och fretboarden i rosewood. kommer bli asbra!
så om 2-3 veckor får jag den och min tele kommer vara skönare än någon annans. knappt någon spelar med stainless steel.
jag citerar bill.
- att ha stainless steel på en fender är som att äga en ferrari och bo i en lägenhet. hahaha. visserligen sant men den känslan och behaget man får är totalt underbart! 

nu ska ja sova lite tänkte ja. fortfarande helt slut efter helgen.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0