joy spring

igår vaknade jag o hade sjukt tråkigt! så jag drog till alfred. vi hängde där. spelade tvspel, kollade på film. lagade mat o hängde o hade trevligt:)

när jag kom hem så ser jag att byggnaden är totalt svart! den börjar bli förgammal nu antar jag. detta var andra strömavbrottet inom 2 månader.
byggnade slocknade en halvtimme efter att jag gick så den hade varit svart i 6 timmar när jag kom hem. jag mötte bobbisch i dörren så vi drog ut igen. vad ska man göra i en mörk lägenhet?
förra gången tog det 8 timmar för dom att fixa felet så vi konstaterade att det bara va 2 timmar kvar. och mycket riktigt. när vi kom tillbaka bjöd våran landlord på pizza och precis när vi tog emot den så tändes allt igen.

idag hade jag den bästa morgon man bara kan ha! och för att inte tala om rostade skinkmackor med ägggula på och ägg till! mums!
idag har jag fått nästan all övande gjort. lite kvar. men nu ska ja slöa lite tänkte jag. och förstsätta ta mina bilder haha:p 250 av 450 tagna hah. det är så fruktansvärt tråkigt! men jag harj u ialalfall något o göra heh.

komma hem i jul kommer bli bäst! så sjukt bäst!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0